Camiel van Spanning

Ik kom in actie voor mijn grote broer Tim

( Lid van team: Tim van Spanning-tocht 2024 )

Ik ga mij keihard inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen ter ere van mijn grote broer, Tim. Het bedrag dat ik op ga halen gaat volledig naar de organisaties: 113 Zelfmoordpreventie en Door het Geluid.

Onder het motto "Tim's verhaal naar alle windstreken brengen" reizen we volgend jaar naar het oosten van het land: Bussloo. Op de grens van Veluwe en Achterhoek zwemmen, fietsen en rennen we voor Tim door het geluid! De opbrengst gaat deze keer naar Door het Geluid en 113 Zelfmoordpreventie. 

Stichting "Door het Geluid" is een studenteninitiatief dat workshops faciliteert om te zorgen voor een mentaal gezonde basis voor iedere student. De organisatie bestaat uit inmiddels 85 studenten, die de stichting besturen en workshops faciliteren. Stichting 113 Zelfmoordpreventie is de nationale organisatie voor preventie van suïcide.  Met de opbrengst zullen zij samen workshops ontwikkelen gericht op suïcidepreventie onder studenten. Dankzij de expertise van 113 Zelfmoordpreventie en het studentenperspectief van Stichting "Door het Geluid", zal een workshop worden ontwikkeld die studenten leert risicosignalen te herkennen, suïcide bespreekbaar te maken en vroegtijdig hulp te zoeken. Deze workshops worden gegeven voor en door studenten binnen studieverenigingen, studentenverenigingen, sportverenigingen en onderwijsinstellingen.

19/07/2024
20:09

M

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Stichting 113 Zelfmoordpreventie is de nationale organisatie voor preventie van suïcide. Onze missie is een land waarin niemand eenzaam en radeloos sterft door zelfmoord. Jaarlijks voorkomen wij met elkaar vele suïcides, wanneer zelfdoding beter bespreekbaar wordt.