K
Karsten Russ

For A Better Day: Avicii Tribute

Avicii bracht met zijn muziek de wereld bijeen en zoals velen weten, heeft Tim Bergling in 2018 een einde gemaakt aan zijn leven. Toch leeft zijn muziek voort en brengt het nog altijd mensen bij elkaar. En wanneer mensen de krachten bundelen, kunnen er bijzondere dingen ontstaan. Daarom gaan wij ons inzetten om geld in te zamelen voor 113 Zelfmoordpreventie. Naast het leven vieren, dragen we er zo ook aan bij dat iedereen een betere morgen krijgt.

In mijn webshop kun je voor slechts €2,50 een lot kopen voor de ‘For A Better Day’ loterij(link in bio). Hiermee maak je kans op ontzettend mooie prijzen die beschikbaar zijn gesteld door Nijmeegse bedrijven en ondernemers. De volledige opbrengst wordt gedoneerd aan 113 Zelfmoordpreventie!

10/07/2024
12:12

Karsten

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Stichting 113 Zelfmoordpreventie is de nationale organisatie voor preventie van suïcide. Onze missie is een land waarin niemand eenzaam en radeloos sterft door zelfmoord. Jaarlijks voorkomen wij met elkaar vele suïcides, wanneer zelfdoding beter bespreekbaar wordt.