Mirjam Aloysia Jaspers

Ik kom in actie voor 113 Zelfmoordpreventie

Ik kom in actie omdat mijn beste vriend  zichzelf afgelopen 01-01-2024 van het leven heeft beroofd. Ik heb hem aangetroffen en dit heeft een héél héél grote impact op mij gemaakt.

Onno en ik hadden samen een bucket list gemaakt met dingen die we samen nog zouden gaan doen. Waaronder een Kennedymars lopen. Ook zouden we samen op de motor naar Noorwegen gaan, de 4-daagse van Nijmegen lopen, een Pelgrimstocht lopen maar ook de wat simpelere dingen. De 'druk' de 'lat' de 'uitdaging' ligt nu bij mij! En ik wil ervoor gaan!!! Omdat ik weet dat de psychische zorg nog lang niet bespreekbaar is en je gelijk in een hokje geplaatst wordt ga ik me voor dit doel inzetten! Ik wil zowel de nabestaanden steunen als de mensen die twijfelen over zelfdoding. Er heerst nog zo'n groot taboe over dit alles dat deze stichting zeker aandacht én steun kan gebruiken!  Ik hoop dat ik op de steun van jullie kan rekenen. Alvast enorm bedankt!

12/04/2024
11:19

Edwin

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Stichting 113 Zelfmoordpreventie is de nationale organisatie voor preventie van suïcide. Onze missie is een land waarin niemand eenzaam en radeloos sterft door zelfmoord. Jaarlijks voorkomen wij met elkaar vele suïcides, wanneer zelfdoding beter bespreekbaar wordt.