Pieter Kleinjan

Stap voor Stap tegen Stilte, samen voor 113!

( Lid van team: De Floppers )

Hallo lieve mensen,

In deze tijden, waar de maatschappij ons voortdurend opjaagt naar meer en beter, vergeten we vaak hoe belangrijk het is om ook mentaal in vorm te blijven. Dit besef heeft mij ertoe gebracht om iets te ondernemen dat groter is dan mezelf. Ik ga de Marathon van Leiden lopen, niet alleen als persoonlijke uitdaging, maar vooral om aandacht te vragen voor onze mentale gezondheid, met 113 Zelfmoordpreventie als mijn kompas.

Waarom specifiek 113? Omdat zij het verschil maken op momenten dat het er echt toe doet. Ze bieden een luisterend oor en steun aan diegenen die de donkere wolken in hun gedachten niet meer alleen kunnen verdrijven. En laten we wel wezen, in deze uitdagende tijden is de kans groot dat we allemaal wel eens zo'n moment kennen of zullen kennen.

Mijn doel is niet alleen om bewustzijn te creëren maar ook om de dialoog te openen. Een gesprek waarin we elkaar kunnen vinden en steunen, zonder oordeel. Want mentale gezondheid verdient dezelfde aandacht en zorg als fysieke gezondheid - het is tijd dat we dat erkennen en ernaar handelen.

Deze marathon loop ik voor iedereen die worstelt, in de hoop dat mijn kleine bijdrage kan leiden tot grote veranderingen. Jouw steun, door een donatie aan 113, kan levens veranderen. Het biedt hoop en hulp waar dat het meest nodig is. Samen kunnen we ervoor zorgen dat niemand zich alleen hoeft te voelen in zijn of haar strijd.

Ik vraag je niet alleen om een donatie, maar ook om mee te doen aan dit gesprek. Praat over mentale gezondheid met je vrienden, familie, collega’s. Wees er voor elkaar. Want in eenheid ligt onze kracht.

Alvast bedankt,

Pieter

15/05/2024
11:05

Jasper

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Stichting 113 Zelfmoordpreventie is de nationale organisatie voor preventie van suïcide. Onze missie is een land waarin niemand eenzaam en radeloos sterft door zelfmoord. Jaarlijks voorkomen wij met elkaar vele suïcides, wanneer zelfdoding beter bespreekbaar wordt.