De Mont Ventoux is bedwongen. Merci beaucoup ❤️

22-09-2023 | 18:33

Vanochtend werd vanuit Carpantras met de auto, zoon Etein, dochter Judith met kleinkind Hugo en Richard, de start gemaakt naar Bedoin.

Bedoin is de startplaats van onze uitdaging om de Mont Ventoux te gaan beklimmen. Vlak voor het dorp worden de fietsen van het dak gehaald voor Erwin en papa Richard.

Prachtig weer en genieten van de aanwezigheid van kinderen en kleinkind!! Wat wil ik meer!? Het leven leven is in essentie simpel! Effe een filosofie-tje voor de beklimming.

De beklimming kent een mijn inziens en ervaring een rustige start tot de haakse bocht waar het 🌳 bos begint. Opa Richard in het berenbos denkt Hugo!!

Een stuk van 10 kilometers met stijgingspercentage tussen 9 - 10 %. En voorwaar ik zeg jullie "heftig!".

ik probeer een cadans te zoeken in trap omwentelingen en staan danwel zitten! Ik neem mij de goede tips van Twan en Hans ter harte (waar mogelijk)! Trappen op souplesse kerel! Merci mannen en vrouwen van team Fitnessenzo Born.👌

Eerlijk is eerlijk, dat lukt niet altijd! Gelukkig rijd Erwin mee en coacht mij mij op moeilijke momenten! Ook helpt hij bidonnen en gellies te verstrekken. Topcoach!

En als klap op de vuurpijl staan op diverse plaatsen in de beklimming Hugo en Judith! Ze schreeuwen mij de berg op! Dat geeft energie. Top 😘🍀

En na 2.37 uur, oh nee tijd is niet belangrijk bereiken wij de top en genieten van de geslaagde expeditie!

Mensen het was een super tijd en jullie hebben ervoor gezorgd dat we deze challenge tot een goed einde brachten!

Bedankt voor jullie steun, reacties, donaties, welgemeende tips en zoveel oprechte aandacht en steun! Een Merci beaucoup schiet eigenlijk te kort om dat juist ✅ en volledig te omschrijven!

❤️❤️❤️

Met lieve groet Richard