De Floppers

Marathon voor mentale gezondheid

Wij komen in actie omdat we vinden dat er meer gesproken moet worden over mentale gezondheid. Zo gaat het voor ons niet zo zeer om het geld dat we ophalen, maar om de boodschap die we willen verspreiden. Nu zijn alle bijdragen natuurlijk van harte welkom voor het nobele werk dat 113 Zelfmoordpreventie verricht en de onderzoeken die ze uitvoeren. Dus kan je iets kleins missen? Doneer dan vooral! We hopen dat we door deze actie veel mensen bereiken en daarbij het taboe doorbreken en het onderwerp bespreekbaar maken. Want zo'n intern gevecht met die gedachtes zou niemand alleen voor moeten staan.

Dus deel deze pagina vooral met je familie en vrienden om samen openlijk over mentale problemen en zelfmoordgedachten te kunnen praten.

Super bedankt voor de steun!

De Floppers

15/05/2024
11:05

Jasper

Bekijk alle
  Bekijk alle
29/03/2024 | 13:39

Lancering van de actie!

Vandaag gaat de actie echt van start! Deel de pagina met vooral met je familie en vrienden. Alvast bedankt! Binnenkort een update!

Stichting 113 Zelfmoordpreventie is de nationale organisatie voor preventie van suïcide. Onze missie is een land waarin niemand eenzaam en radeloos sterft door zelfmoord. Jaarlijks voorkomen wij met elkaar vele suïcides, wanneer zelfdoding beter bespreekbaar wordt.