Liek & Eefjes

De marathon van Amsterdam voor 113!

Op 20 oktober staan wij aan de start van de Amsterdam marathon, klaar om een uitdaging aan te gaan waar we ons fysiek, maar ook emotioneel 100% voor willen inzetten. We rennen deze marathon niet alleen voor onszelf, maar ook voor een doel waar wij extra aandacht voor willen: 113 Zelfmoordpreventie.

Wij vinden het enorm belangrijk dat mentale gezondheid geen taboe meer is. Het is iets waar we open over moeten kunnen praten, zonder schaamte of angst. Door dit onderwerp bespreekbaar te maken, kunnen we meer begrip en ondersteuning bieden aan diegenen die het nodig hebben.

We vragen jullie daarom om ons te steunen in deze marathon en een donatie voor 113 Zelfmoordpreventie te doen. Weet je, als wij die 42 kilometer kunnen rennen dan kunnen jullie vast ook een paar euro’s missen! Samen maken we het verschil.

Nu lachen we nog, dat moeten we aan het eind van de 42 kilometer nog maar zien!

19/07/2024
15:14

Juliette & Tim

Bekijk alle

Stichting 113 Zelfmoordpreventie is de nationale organisatie voor preventie van suïcide. Onze missie is een land waarin niemand eenzaam en radeloos sterft door zelfmoord. Jaarlijks voorkomen wij met elkaar vele suïcides, wanneer zelfdoding beter bespreekbaar wordt.