Tim van Spanning-tocht 2024

Voor Tim door het geluid!

Onder het motto "Tim's verhaal naar alle windstreken brengen" reizen we volgend jaar naar het oosten van het land: Bussloo. Op de grens van Veluwe en Achterhoek zwemmen, fietsen en rennen we voor Tim door het geluid! De opbrengst gaat deze keer naar Door het Geluid en 113 Zelfmoordpreventie. Samen willen zij interactieve workshops aanbieden die studenten een gelegenheid biedt om zich gesteund en gehoord te voelen.

Stichting "Door het Geluid" is een studenteninitiatief dat workshops faciliteert om te zorgen voor een mentaal gezonde basis voor iedere student. De organisatie bestaat uit inmiddels 85 studenten, die de stichting besturen en workshops faciliteren. Stichting 113 Zelfmoordpreventie is de nationale organisatie voor preventie van suïcide.  Met de opbrengst zullen zij samen workshops ontwikkelen gericht op suïcidepreventie onder studenten. Dankzij de expertise van 113 Zelfmoordpreventie en het studentenperspectief van Stichting "Door het Geluid", zal een workshop worden ontwikkeld die studenten leert risicosignalen te herkennen, suïcide bespreekbaar te maken en vroegtijdig hulp te zoeken. Deze workshops worden gegeven voor en door studenten binnen studieverenigingen, studentenverenigingen, sportverenigingen en onderwijsinstellingen.

19/07/2024
20:09

M

Bekijk alle
  Bekijk alle
05/07/2024 | 15:51

Opening van de sponsorpagina + open water training!

Op zaterdag 29 juni 2024 zijn wij, de vrienden en familie van Tim, officieel van start gegaan met het werven van donaties en sponsoren voor de Tim van Spanning-tocht 2024. Wij zijn de dag begonnen met een open water zwemclinic onder leiding van de ervaren coaches: Henneke en Quinten van zwemanalyse.nl Na deze clinic hebben wij, de organisatoren van de Tim van Spanning-tocht 2024, samen met Marieke Wiebing van 113 Zelfmoordpreventie het officiële startschot gegeven voor de sponsorpagina van onze actie. Namens de Tim van Spanning-tocht organisatie wil ik iedereen van harte bedanken voor jullie donaties, inzet en mooie woorden. Het harde trainen is in ieder geval begonnen, want 7 september gaan wij voor Tim door het geluid!      

Stichting 113 Zelfmoordpreventie is de nationale organisatie voor preventie van suïcide. Onze missie is een land waarin niemand eenzaam en radeloos sterft door zelfmoord. Jaarlijks voorkomen wij met elkaar vele suïcides, wanneer zelfdoding beter bespreekbaar wordt.