𝐌𝐒𝐣𝐧 𝐯𝐞𝐫𝐑𝐚𝐚π₯ 𝐚𝐜𝐑𝐭𝐞𝐫: 𝐧𝐨𝐭 π›πžπ’π§π  𝐨𝐀𝐚𝐲 𝐒𝐬 𝐨𝐀𝐚𝐲

15-05-2024 | 10:59

https://actie.113.nl/fundraisers/alicia-gieskes

𝐍𝐋:

Voordat ik m’n verhaal begin, moet ik helaas mededelen dat ik niet alles mag vertellen door privΓ© omstandigheden in mijn omgeving. Mochten er vragen zijn kan dit privΓ© en kan ik evt meer informatie kan vrijgeven.

Β 

T begon allemaal eind 2021 begin 2022 ik zat niet lekker in m’n vel, het was corona dus je had ook geen sociale contacten voor afleiding. Er gebeurde veel in m’n omgeving. Mijn oma kreeg borstkanker, mijn moeder was ziek & ik ben niet met m’n biologische vader opgegroeid, maar met mijn stiefvader die mij vanaf kleins af aan heeft opgevoed, in dat jaar zocht ik ook contact met m’n biologische vader.

Het was een succes, want ik heb nog contact met hem en zijn gezin/familie. Maar het was heel zwaar mentaal.

Β 

Ik werd in september 2022 ook met spoed geopereerd, wat 6 maanden heeft geduurd voordat ik volledig gerevalideerd was…  Ik was in die periode heel depressief want er speelde van alles en doordat ik zoveel pijn ervaarde, ik niets zelf kon, last had van depressie en ik niet naar school kon werd het van kwaad tot erger.

Door alles was mijn thuissituatie niet ideaal, want ik was boos op iedereen, omdat ik de controle over mezelf verloren was. Ik deed aan zelf beschadiging en zag het leven niet meer zitten. Ik zag het nut van mij bestaan niet in, ik wilde hier niet meer zijn.

Β 

Na vele therapie sessies & alle trauma verwerkingen ben ik hier (deels) uitgekomen. Dat het beter gaat, ja! Maar het is nog steeds niet altijd gemakkelijk.

Β 

Ik weet dat er meerdere jongeren kampen met mentale problemen, maar zich er voor schamen! Ik deed dat ook, ik schaamde me omdat ik dacht dat ik de enige was, en dat het maar even was en zo over is, Maar geloof me, je bent niet alleen! En het is niet zomaar over zonder de juiste hulp..

Β 

Mocht je een verhaal willen delen met mij omdat ik iemand ben die je niet goed kent, of je kent me juist wel goed en wilt een verhaal kwijt aan mij? Doe dat vooral, ik zal je niet oordelen. Er is geen goed of fout en je verhaal zou volledig anoniem blijven. Mocht je, je verhaal nou willen delen met mij? Dit kan via mijn instagram: Aliciagieskes_Β 

Β 

Bedankt voor het lezen van mijn verhaal.

Β 

Liefs,

Alicia Gieskes🩷